خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ شکم پر برای ۶ ال ۸ نفر

طرز تهیه مرغ شکم پر برای ۶ ال ۸ نفر

دستور پخت مرغ شکم پر

 

مواد لازم برای شش تا هشت نفر :

مرغ متوسط ۲ کیلویی  =>     ۱ عدد

آلوی خشک و برگه زردآلو ی خرد شده => سه چهارم فنجان

سبزی خرد شده شامل نعناع ، جعفری گیشنیز و ترخون => یک لیوان

زعفران ساییده شده     =>    نصف قاشق چایخوری

مغز گردوی ریز شده  => یک فنجان

شکر            =>        ۱ قاشق سوپخوری

زرشک         =>           دو قاشق سوپخوری

پیاز متوسط    =>      ا عدد

آبلیمو یا آب نارنج   =>    ۳تا۲ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل         =>        به میزان لازم

روغن   =>  به میزان لازم

دستور پخت :
پیاز را رنده می کنیم  و کمی در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود بعد با آبلیمو  یا آب نارنج ، نمک و فلفل و محلول زعفران ( برای درست کردن محلول زعفران ، زعفران را ساییده و آن را در آب جوش حل کنید ) مخلوط می کنیم و می گزاریم تا مدت یک ساعت بماند. سپس سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  خرد شده ، آلوی خشک و برگه زردآلو ی خرد شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.سپس مخلوط درست شده را درشکم مرغ  قرار می دهیم. یک تکه فویل جلوی شکم مرغ قرار می دهیم و سپس آنرا می دوزیم و در یک قابلمه ی مناسب ، با ۳ قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. ۲ تا ۳ فنجان آب را در چند بار به آن اضافه می کنیم، تا مرغ کاملا پخته شود و خام نباشد، . بعد از پخت باید حدودا نیم فنجان آب داشته باشد.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*