خانه / آشپزی / دستور تهیه بوقلمون شکم‌پر

دستور تهیه بوقلمون شکم‌پر

طرز تهیه بوقلمون شکم‌پر با سوسیس، سیب و کرن‌بری

بوقلمون شکم پردر ادامه با دستور پخت یک غذای خوشمزه و مفید و مقوی با ما همراه باشید .

برای پخت این غذا به یک بوقلمون ۴ تا ۵ کیلویی (برای ۶ نفر) نیاز داریم. همچنین شما می‌توانید به جای استفاده از کرن‌بری از میوه‌های خشک دیگراستفاده کنید.

مواد لازم برای ۱۰ نفر:

  • ۱و ½ فنجان نان کامل گندم مکعبی خرد شده
  • ۳و ¾ فنجان نان سفید مکعبی خرد شده
  • ۴۵۰ گرم سوسیس بوقلمون
  • ۱ فنجان پیاز ریز خرد شده
  • ¾ فنجان کرفس ریز خرد شده
  • ۲ و ½ قاشق چای‌خوری مریم‌گلی خشک شده
  • ۱ و ½ قاشق چای‌خوری رزماری خشک شده
  • ½ قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده
  • ۱ عدد سیب زرد، بدون هسته و ریز خردشده
  • ¾ فنجان کرن‌بری خشک شده
  • ¹⁄³ فنجان جعفری تازه، خرد شده
  • ۱ عدد جگر پخته بوقلمون، ریز خرد شده
  • ¾ فنجان آب گوشت بوقلمون
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری کره ذوب شده، بدون نمک

زمان تقریبی برای آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه

زمان تقریبی پخت: ۲۵ دقیقه

از آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه

طرز تهیه:

ابتدا فر را از قبل تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معادل ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. بر روی کاغذ روغنی مخصوص فر، مکعب‌های خرد شده از نان کامل گندم و نان سفید را پخش کنید. اجازه دهید بین ۵ تا ۷ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، بماند یا تا زمانی که تست شوند. نان‌های تست شده را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کنید.

در یک ماهی‌تابه‌ ی بزرگ، سوسیس و پیاز را ریخته و  روی حرارت ملایم قرار دهید، آنها را تفت دهید و هم بزنید و بگذارید تا رنگ انها قهوه‌ای شود.

سپس کرفس، مریم گلی، رزماری و آویشن را به مواد اضافه کنید؛ همه مواد را خوب تفت دهید و به مدت زمان ۲ دقیقه اجازه دهید بپزند.

مواد آماده شده که مخلوطی از سوسیس و مواد دیگر است را روی نان‌های درون کاسه بریزید.آنرا با سیب‌ خرد شده، کرن‌بری‌های خشک، جگر و جعفری مخلوط کنید. آب گوشت بوقلمون و کره ذوب شده را بر روی آنها بریزید تا آبدار شوند، سپس به آرامی هم بزنید.

درون شکم بوقلمون را با مواد آماده شد پر کنید.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*