خانه / آشپزی / جوجه کباب ممنوع !؟

جوجه کباب ممنوع !؟

جوجه کباب

در این روزها غذای مورد علاقه ی خیلی از خانواده ها در تعطیلات آخر هفته و مسافرت ها انواع کباب است و کباب مرغ از استقبال ویژه ای برخوردار است اما آیا بهترین روش طبخ مرغ کباب کردن آن است ؟

به گزارش مجله اینترنتی جوکس به نقل از باشگاه خبرنگاران، دکتر سید حسینی، متخصص تغذیه، گفت: در هنگام کباب کردن انواع گوشت که معمولا به صورت کباب کوبیده و یا جوجه‌کباب است، روغن از این مواد بر روی آتش می‌چکد و دود می‌کند و می‌سوزد که این دود بالا می آید و روی خود گوشت قرار می‌گیرد، که این نوع طبخ، شرایط بهداشتی و سلامتی مناسبی ندارد.

این متخصص تغذیه‌ ادامه داد: از تجزیه روغن، اکسیدانها و رادیکالهای آزاد، ایجاد می‌شود که خاصیت سرطانزایی داشته و بنابراین غذایی را که برای حفظ سلامتی مصرف می‌کنیم، تبدیل به یک ماده مضر برای بدن می‌شود و بهتر است روشهای طبخ دیگری برای مصرف انواع گوشت انتخاب شود.

دکتر حسینی بیان کرد: در شرایطی که حرارت از بالا باشد بطوریکه روغن گوشت بر روی آتش نریزد، شرایط مناسبی برای طبخ انواع گوشت است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*